Traject Van drukte naar rust

Hoe zou het zijn wanneer je niet meer zo hard je best zou doen? Wanneer je zou voelen en weten wie jij bent, wat je wil, wat je belangrijk vindt, waar je naartoe wil met je leven, zonder eindeloos te piekeren, te twijfelen en je zorgen te maken? Wanneer je weer plezier kan ervaren in het leven van jouw leven.

Ik geloof dat de wereld een mooiere en betere plek is wanneer mensen bewust en authentiek leven, zichzelf zijn als ultieme vorm van zelfzorg. Om dat te kunnen heb je inzicht nodig, inzicht in wie je bent en wat je nodig hebt, informatie die je verkrijgt via innerlijk luisteren, zonder veroordeling observeren en (luidop) denken.

Herken je je hier in?

– je voelt je regelmatig anders: gevoeliger, emotioneler, en tegelijk meer onderzoekend en analyserend. Diepgaander.

– je bent regelmatig diep geraakt en ontroerd door muziek, dans, intermenselijk relaties, onschuld en speelsheid van kinderen,…. Je staat ook vaak stil bij al die schoonheid.

– je hebt plezier in filosofisch denken over opvoeding, gezondheid, diverse waarden, vriendschap, liefde, zelfzorg, de maatschappij, want jij weet dat alles met elkaar te maken heeft. Dit ontrafelen geeft jou veel voldoening. Lichtzinnigheid en oppervlakkigheid zijn niet gewenst.

– je wil bewust en weloverwogen keuzes maken. Helaas leidt dit vaak tot perfectionisme in het zoeken (naar het juiste, het goede, het zinvolle).

– je verlangt naar iemand die echt naar jou luistert en bij wie alle emoties en gedachtegangen er mogen zijn. Je hebt een hekel aan veel te vroeg gegeven adviezen, aan onderbrekingen en aan kapingen van het gesprek.

– je kan nog moeilijk genieten en ontspannen. Je bent verstrikt in je gedachten.

licht en vervullend

Dankzij een holistische aanpak van het Van drukte naar rust traject, ervaar je terug echte levensvreugde en diepe vervulling.

Met dit traject:

– krijg jij tools in de vingers om rust te brengen bij jezelf.

– kan je lachen met je perfectionisme en hang je de zware mantel van steeds maar je best doen in de kast.

– krijg jij de sleutels naar de deuren van jouw wijsheid in handen

– kan je terug genieten en ontspannen

– worden jouw richtingaanwijzers in het leven duidelijk waardoor keuzes maken makkelijker wordt

– ervaar je weer plezier in denken

De basis van het traject bestaat uit online modules met super veel interessante video’s en audio’s. Aangezien ik begeleiding erg belangrijk vind, krijg je de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Op die vragen geef ik ook echt antwoord zodat je vollenbak vooruit kan.